onsdag 14 oktober 2009

Garn- och chokladbyte

Tack snälla Eva för det fina paketet med jättegod choklad och fina garner, det kommer med all säkerhet att bli pulsvärmare, men jag utelämnar nog pärlorna den här gången. Den mörka chokladen är den enda jag har hunnit med att smaka på men det smakade underbart till en kopp kaffe.

Symässan Kista

Så var mässan över, och med den nervositeten som gjorde att jag hade svårt att sova natten innan det var dags.
Jag tycker vi fick en bra plats för vår lilla shop, det var inte precis innanför dörrarna vilket vi fick höra var de bästa platserna, utan vi hade en liten hörna 2 x 2 m inne i lokalen men det räckte för oss.
Om jag var det minsta osäker på hur man stickar med magic loop innan mässan så är jag så säker på det nu att det går att väcka mig på natten och be mig förklara hur man gör. Jag hoppas att de som kom och ville ha en visning på hur man gjorde också har insett hur bra det är att sticka sockor, vantar och pulsvärmare med rundsticka istället för med strumpstickor.
Tyvärr blev det lite hektiskt ibland och svårt för oss två att hinna med, men på lördag och söndag fick vi hjälp av dotterdottern och hon skötte sig med den äran.

onsdag 7 oktober 2009

Onsdag kväll

Onsdag kväll och snart dags för Syfestivalen i Kistamässan, för första gången ska Loveknitting vara med på mässan som utställare/säljare, måste erkänna att det är lite pirrigt. Vi har ju visserligen varit med på ett par marknadsdagar, men det går inte att jämföra med Syfestivalen på Kistamässan.
Morgondagen är vikt till att packa ner de saker vi ska ha med till mässan och till kvällen bär det iväg till Kista för iordningställande av den plätt som är vår. På fredag är det sedan dags för första dagen, undrar om det är någon som stannar hos oss för att titta lite på vad vi har och kanske prata lite med oss. Spännande ska det bli. Vi hörs efter helgen.