onsdag 7 oktober 2009

Onsdag kväll

Onsdag kväll och snart dags för Syfestivalen i Kistamässan, för första gången ska Loveknitting vara med på mässan som utställare/säljare, måste erkänna att det är lite pirrigt. Vi har ju visserligen varit med på ett par marknadsdagar, men det går inte att jämföra med Syfestivalen på Kistamässan.
Morgondagen är vikt till att packa ner de saker vi ska ha med till mässan och till kvällen bär det iväg till Kista för iordningställande av den plätt som är vår. På fredag är det sedan dags för första dagen, undrar om det är någon som stannar hos oss för att titta lite på vad vi har och kanske prata lite med oss. Spännande ska det bli. Vi hörs efter helgen.

1 kommentar:

Marilyn Larochelle sa...

Inspecting facility preliminaries ought to likewise be a need when settling on a choice. So as to guarantee a consumer loyalty's with their item, a few organizations offer an unconditional promise. On the off chance that pondering regardless of whether Idol Lash is a decent item, at that point the time has come to take a gander at its fixings.

Click Here